Etusivu arrow Yhdistyksestä
Yhdistyksestä PDF Tulosta Sähköposti

Pelastetaan kissat 24 ry

on suomalainen rekisteröity yhdistys, joka toimii kissojen paremman kohtelun ja elämän puolesta. Yhdistys toimii vapaaehtoistyön pohjalta ja päätehtävinä on:

• auttaa hätään joutuneita kissoja

• tarjoaa mahdollisuuksiensa mukaan hylätyille kissoille väliaikaisia suojapaikkoja ja hoitokoteja

• auttaa hylättyjen kissojen rehabilitoinnissa etsimällä niille uusi pysyvä koti uusien, vastuullisten omistajien luona ja auttamalla niitä sopeutumaan uusiin olosuhteisiin.

• valistaa ihmisiä kissoista, niiden elämästä, käyttäytymisestä, tavoista, ravinnosta ja terveydestä

• tiedottaa ja kouluttaa ihmisiä kissojen oikeassa kohtelusta korostaen omistajan vastuuta noudattaa eläintensuojelulakia ja –sääntöjä sekä eläinten oikeutta hyvään kohteluun, ravintoon, terveyteen ja huolenpitoon.

• tiedottaa, kouluttaa ja kampanjoi sterilisaatiosta/kastraatiosta sekä lemmikkien merkinnästä hylättyjen lemmikkien määrän vähentämiseksi.

• Mahdollisuuksiemme mukaan autamme myös muita lemmikkieläimiä, kuten koiria. Tällä hetkellä meillä ei ole valitettavasti tiloja ottaa vastaan koiria.


Olemme voittoa tavoittelematon ja voittoa tuottamaton vapaaehtoisten kissa-auttajien pieni ryhmä pääkaupunkiseudulta, toimintamme perustuu omaan työhömme sekä vapaaehtoisten tukeen ja apuun.

Teemme työtämme sijaiskodeista käsin, meillä ei ole "kissataloa" vaan yhdistyksemme jäsenet ja muut vapaaehtoiset hoitavat apuja tarvitsevia kissoja kotonaan, kunnes kissat löytävät ikioman kodin. Veloitamme kissoista kulukorvauksen, jolla saamme katettua osan kissakuluistamme.

Toivomme joukkoomme lisää vapaaehtoistyöntekijöitä, koska toimimme jatkuvasti resurssiemme äärirajoilla niin taloudellisesti kuin ajallisestikin.

Autamme etsimään suomalaisille sekä virolaisille kodittomille kissoille pysyviä koteja. Yhdistys on rekisteröitynyt Eviran traceseen.

Yhdistys on itsenäinen toimija, eikä sillä ole sisarayhdistyksiä tai muita kytköksiä joiden toimintaperiaatteisiin olisi sidottu.

Toimintaamme voit tukea työpanoksellasi sekä tavaralahjoituksin.
Pienelläkin avulla on merkitystä.

Kulukorvauksen luovutetuista kissoista voi maksaa yhdistyksen tilille

Pelastetaan kissat 24 r.y., tilinumero 147830-725254 Nordea pankki.

 

Sydämelliset kiitokset tuestasi ja kiinnostuksestasi asiaamme kohtaan! Tule rohkeasti mukaan iloiseen joukkoon hyvän asian puolesta!

 

 

 
Lisää tämä sivu suosikkeihisi