Etusivu arrow Näin voit auttaa
Tulosta Sähköposti

Näin voit auttaa

 

Olemme pieni joukko tavallisia ihmisiä, ja autamme omasta vapaasta ajasta hädässä olevia kissoja. Olemme vuosien varrella huomanneet, kuinka kissoja hylätään, kierrätetään kodista kotiin, annetaan lisääntyä rajattomasti, pahoinpidellään, hoidetaan väärin, otetaan ja lopetetaan mielenoikusta. Haluamme omalta osaltamme tehdä työtä hädässä olevien kissojen auttamiseksi ja kissojen (kuten myös kaikkien muidenkin elävien olentojen) paremman elämän puolesta. Me autamme kaikkien heikompia – kissoja. Tarpeen ja mahdollisuuden mukaan autamme myös koiria sekä muita pienlemmikkejä.

Tavoitteenamme on löytää hyvät kodit kaikille lemmikeille, jotka ovat jääneet kodittomaksi ja jotka tarvitsevat uutta kotia. Jokainen meistä auttaa omien resurssiensa, aikansa ja mahdollisuuksiensa puitteista. Jokainen ihminen voi auttaa heikompiaan, apua tarvitsevia eikä siksi välttämättä tarvitse kuulua johonkin järjestöön tai yhdistykseen. Apua tarvitsevia eläimiä on ympärillämme paljon, eikä meillä ole voimavaroja auttaa kaikkia.

 

Sinäkin voit auttaa meidän sivun kodittomia monella tavalla, esimerkiksi:

• Valitsemalla sivuiltamme itsellesi lemmikin ja tarjoamalla sille hyvän kodin.

• Tarjoamalla väliaikaisen hoitokodin kodittomille eläimelle, kunnes sille löytyy oma, pysyvä koti.

 

Hoitokoti on kaikkein tärkein monen hädänalaisen kissan pelastamiseksi. Hoitokoti on kullanarvoinen aloitus paikka, jonka kautta tie uuteen, onnelliseen elämään aukeaa. Hoitokoti on juuri se paikka, jossa eläin saa itselleen uuden mahdollisuuden, ponnahduslaudan jatkoelämälleen sekä aikaa löytää uusi koti. Ilman hoitokotia se ei ole mahdollista.

 

Voit auttaa myöskin näin:

 

 

• Kerrot ihmisille lemmikkien sterilisaation tärkeydestä, jotta ei syntyisi uusia kodittomia.

 

• Autat ihmisiä ymmärtämään, ja kerrot että eläimen ottaminen on iso vastuu, joka kestää 15-20 vuotta.

 

• Laitat meidän sivun eteenpäin eläinystäville, tutuille, työkavereille, sukulaisille ja ihmisille, kissoille kotien saamisen tavoitteena

 

Jos Sinulla on mahdollisuus auttaa ja tarjoamalle hädässä olevalle kissalle tilapäiskoti ja olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä ja me kerromme lisää.

 

 
Lisää tämä sivu suosikkeihisi