Etusivu arrow Kissa hädässä
Kissa hädässä PDF Tulosta Sähköposti

Kissa hädässä

Yhdistyksemme pyrkii auttamaan hädässä olevia kissoja. Lisäksi joka vuosi kymmeniä kissoja hylätään ja jätetään oman onnensa nojaan kadulle, metsiin ja kesämökeille. Leikkaamattomina ne lisäksi lisääntyvät nopeasti.

Usein myös kissat jäävät hätään, kun niiden omistaja ei syystä tai toisesta enää kykene huolehtimaan lemmikistään. Valitettavan usein tälläisissä tapauksissa samoin kuin kissan sairastuttua, omistajat päättävät viedä lemmikkinsä lopetettavaksi sen sijaan, että etsisivät kissalle uuden, huolehtivan kodin.

Liian usein nuori, terve ja elinvoimainen elävä olento kohtaa eläinlääkärin piikin. Lemmikkieläin nähdään ”esineenä”, ”omaisuutena”, jonka voi heittää pois tai hävittää sen sijaan että sitä kohdeltaisiin elävänä ja tuntevana olentona, jota kohdellaan kunnioittaen ja arvostaen.

Pelastetaan Kissat 24 r.y. pyrkii auttamaan kissoja yllämainituissa tilanteissa. Yhdistyksen jäsenet ottavat vastaan hädässä olevia kissoja, huolehtivat niiden terveydestä, ravinnosta ja hyvinvoinnista kunnes niille löydetään uusi, vastuullinen koti. Yhdistys ottaa vastaan heitteille jätettyjä kissoja sekä niitä, joita muutoin uhkaisi heitteille jättö tai lopettaminen. Yhdistys auttaa myös uusien kotien etsimisessä, tapauksissa joissa nykyinen omistaja joutuu jostain syystä luopumaan lemmikistään.

Koska tilapäiskotien tarve on koko ajan suurempi kuin rajalliset resurssimme, etsimme eläinrakkaita ja välittäviä ihmisiä, jotka tuellamme voivat väliaikaisesti ottaa vastaan hädänalaisia kissoja ja huolehtia niistä, kunnes uusi, vastuullinen sopiva koti löytyy. Jos olet kiinnostunut ”suojelusenkelin” tehtävästä ja tarjota kovia kokeneelle mirrille suojapaikan, ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää.

 

 
Lisää tämä sivu suosikkeihisi